Stockholm Schakt & Grus

Hej och god morgon på er, alla mina läsare. Det är verkligen roligt att det är så många av er läsare som vänder sig till mig och ställer frågor om rätt så mycket. Jag är nog känd för att vara en expert på lite av varje. Jag ser här när jag läser i kommentarerna, att det är flera av er som planerar olika markarbeten i Enskede och Huddinge och däromkring. Kan det vara så att ni ska få fiber indraget? Det har nämligen vi här på vår gata fått. Stockholm Schakt & Grus är ett företag som har varit här och asfalterat gatan, efter att ett annat företag varit här och grävt upp.  

 

Vi är verkligen glada nu över den här snabba bredbandsuppkopplingen som vi har fått. Jag tänkte faktiskt prata med er om det här med data och IT och om vår bredbandsleverantör i nästa inlägg som jag tänkte mig att skriva efter lunch, men i det här inlägget skulle jag ju berätta om markarbeten i Enskede och Huddinge! Jag ska försöka hålla mig till ämnet här och nu! Stockholm Schakt och Grus är ett bra företag att anlita för er som behöver hjälp med jord, grus och –bergtransporter, eller transporter där flera olika fordonskombinationer kan användas, allt utifrån era behov. De hjälper även till med asfaltering, och det är ju den hjälpen vi på vår gata har fått av dem. Alla grannar och jag själv är mycket belåtna med den här asfalteringen. Mitt råd till er som behöver hjälp med markarbeten i Enskede eller Huddinge med omnejder, får bli att anlita er av det här företaget! Vill ni veta mer om Stockholm Schakt & Grus tycker jag ni ska besöka deras hemsida!