Ljusstöpet i Laholm

Hej på er alla och god middag! Jag har gjort det till min grej att ge er tips och råd på olika butiker eller andra företag som jag själv har kommit i kontakt med, och som gett mig lite extra guldkanter i tillvaron. Jag ser när jag läser här i kommentarerna, att det är många av er följare, som har ställt frågor om ett sådant företag! Det är Ljusstöpet i Laholm som verkligen har fångat ert intresse. Jag har ju skrivit om det här företaget förut, när jag gick en av deras ljuskurser i Laholm, det var strax före jul. 

 

Nu är det snart påsk, och därför är det ett högt tryck nu på det här företaget att ta emot fler intresserade kunder som vill deltaga i dessa ljuskurser i Laholm. Folk vill pynta och göra det fint nu till påsken med egentillverkade ljus. Nu är Ljusstöpet i Laholm ett sådant företag som tar sig tid till att hjälpa alla. Det är alltid ett stort intresse, men extra stort före påsk och jul, men det gör inget för så vitt jag vet så finns det rum för alla som känner att de vill gå en av dessa inspirerande ljuskurser. Jag tyckte mycket om att få spendera några timmar med dessa duktiga lärare och inspiratörer, som lärde oss så mycket som det bara går, när det gäller att lära sig att stöpa ljus. Jag tyckte det var så roligt, så jag ska snart gå en kurs igen. För er som istället är intresserade av att handla i deras butik, så finner ni ett stort urval av olika ljusdekorationer hos Ljusstöpet i Laholm. Känner ni att ni vill gå en kurs, så vore det spännande om ni vill ta några kort på de ljus ni tillverkar, och kanske skicka dem till mig, om ni känner för det?