Havsö Bygg AB

Hej och god eftermiddag alla härliga människor och välkomna tillbaka till min blogg, och om mitt liv på Gotland! Igår berättade jag om en skönhetssalong där jag fått hjälp till att få vackra naglar, men idag ska jag berätta om hur det gick till när hela badrummet skulle renoveras. Behöver ni anlita ett byggföretag i Visby, så finns det ett företag som heter Havsö Bygg, där de verkligen är duktiga på det här med byggservice och snickeriarbeten, med allt vad det innefattar plus lite till.  

 

Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag rekommenderar er verkligen att anlita detta kvalitativa byggföretag. Jag är så imponerad av hur noggrant de genomförde min badrumsrenovering. Duktiga hantverkare vill jag gärna berätta om till er, särskilt nu sedan jag har läst en del av era inlägg där många av er varit djupt besvikna över dåliga företag. Här i mina blogginlägg vill jag lyfta fram goda exempel, oavsett om det är en skönhetssalong eller ett byggföretag! Nu när jag har fått den här hjälpen som jag är så nöjd över, så vore det fint om jag kunde få hjälpa er till att fatta ett beslut om vilket byggföretag i Visby ni kan välja. Jag valde att anlita mig av Havsö Bygg efter att min svärfar, som också bor här på Gotland sedan 25 år tillbaka, berättade att han flera gånger genom åren anlitat sig av det här företaget och alltid varit lika nöjd. Så nu är vi i alla fall två personer som kan garantera att det här företaget verkligen kan utföra underverk när det kommer till byggen och renoveringar! Jag tycker ni ska besöka deras hemsida för att läsa mer om vad de har att erbjuda!