Friskvård och gym!

Välkomna till bloggen om träning, hälsa och en sundare livsstil. Ni som har följt mig härinne har de senaste veckorna fått många tips och råd på hur ni kan förbättra er hälsa. Jag har fått väldigt många uppmuntrande kommentarer på mina LCHF-dietrecept som jag gav er. Vill man ha hela “paketet” inom hälsa så tror jag att det är många som också är intresserade av att börja träna, kanske på det gym i Trelleborg där jag själv har börjat. Nämligen på L9 Fitness. 

 

Jag vet att det på den här bloggen finns många läsare som klagar över bristen på tid. Eftersom L9 Fitness har öppet dygnet runt så kan man gå hit och träna när man får en stund över, till och med mitt i natten! I en stressad tillvaro är det bra att man inte behöver planera in ett träningspass under vanlig kontorstid, för det är ju då de flesta av oss har som allra mest att göra. För er som aldrig har tränat på ett gym förut, eller om det var längesedan ni gjorde detta senast, så är L9 Fitness det perfekta stället att börja på! Här finns det nämligen personliga tränare tillgängliga för er som är osäkra, och de hjälper er att introducera de olika maskinerna och ger också råd i hur ni kan uppnå era mål så fort som möjligt. Jag tycker ju också om att hjälpa till, men jag är mer en expert på hälsosam mat så att säga, medans dessa personliga tränare är experter på träning. Detta är ett riktigt schysst gym i Trelleborg som jag tror att ni vill veta mer om. Besök gärna deras hemsida om ni känner att ni vill veta mer. Det gäller att ta det där första steget, och se till så att man kommer igång.